04-07-2005

Hier een vaste bezoeker van Focusmania die zijn eerste Focus heeft vervangen voor een Focus II, ook een weer een wagon. Zie de foto's hieronder van deze mooie wagen en tekst en uitleg van wat er allemaal aan deze wagen veranderd is, de wagen heeft niet veel meer van de standaard uitvoering en is aangepast met het MS-Design pakket.

"Na de eerst serie Focus heb ik inmiddels een uit de nieuwe serie, welke ik eerst toch minder mooi vond als zijn voorganger. Maar na het MS-Design pakket op hem te hebben losgelaten, ziet hij er al veel sportiever uit. Aad"

Hieronder foto's van deze Focus II Wagon + MS-Design pakket "Emotion Nurburgring".

Ga voor meer informatie naar  www.hoogendoornwheels.nl  zij leverden hier niet alleen dit fraaie voorbeeld, maar zijn tevens dealer van MS-Design producten en helpen je graag verder, ook als je op zoek bent naar nieuwe velgen met of zonder banden.

De nieuwe Ford Focus is nog maar net op de markt en toch is er nu al een getunede versie verkrijgbaar. De Oostenrijkse Tuner MS-Design heeft voor de nieuwe Ford Focus een compleet stylingpakket ontwikkeld.

Het pakket Emotion Nurburgring" bestaat uit:
Een frontspoiler
Side skirts
Rear skirt
Dakspoiler
Dubbel verchroomd uitlaatsierstuk
Fraaie metalen velgen in dark chrome finish
Het stylingpakket voor de Ford Focus is leverbaar voor de 3 en 5 deurs modellen en kan ook op de wagon worden besteld. Dit kan bij  www.hoogendoornwheels.nl 

Voor alle MS-Design info en verkoop:   www.hoogendoornwheels.nl 

19 Mei 2005 - Het uitbouwen van deze wagen voltooid en de laatste foto's zijn hieronder geplaatst!!

Zeg ons wat je vindt van deze wagen, stuur je reactie naar:   info@focusmania.com

06-03-2005  Hieronder de eerste beelden die wij kregen van de eigenaar, waar de originele velgen al plaats hebben moeten maken voor velgen van het merk Antera 19 inch en type 343.

 

terug naar Tuning  terug naar begin